Verzekeringskaart

Waar is een verzekeringskaart voor?

Het is belangrijk dat je in één oogopslag de voornaamste kenmerken van een verzekering kunt overzien. Waar is je zeilboot voor verzekerd en welke keuzes hebt je. Wat wordt er uitbetaald als je schade hebt. Deze antwoorden vind je op de Verzekeringskaart.

Een verzekeringskaart heeft juridisch niet dezelfde waarde als polisvoorwaarden. De verzekeringskaart is uitsluitend informatief. Je kunt aan de inhoud van de kaart geen rechten ontlenen. Het doel van de verzekeringskaart is dat je kunt beoordelen of dit voor jou de juiste bootverzekering is. Je kunt ook verzekeringskaarten van verschillende maatschappijen naast elkaar leggen voor een betere vergelijking.

Hieronder zie je 2 verzekeringskaarten van de aanbieders waar de meeste zeilboot verzekeringen worden verzekerd:

verzekeringkaart bootverzekering Unigarant
verzekeringskaart bootverzekering Nationale Nederlanden

Wil je liever advies over welke bootverzekering voor jou het beste is. Neem contact op met Veenstra en de Jong Assurantiën. De zeilboot verzekering is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën. Het bootteam van Veenstra & de Jong is erg ervaren en deskundig. Je mochten dan ook al veel watersportliefhebbers helpen met de juiste bootverzekering.